Големина

Половина Колкови
   XS 55-65 80-90
   S 65-75 90-100
   M 75-85 100-110
   L 85-95 110-120
   XL 95-105 120-130
   XXL 105-120 130-150
Skip to content

Кошничка

Вашата кошничка е празна

Замена и враќање на производи

Замени
Нашата полиса за замени трае 15 дена. По истекот на рокот од 15 дена од денот на нарачката, потрошувачот го губи правото на замена/враќање по овој основ.

 

За остварување на правото за замена односно враќање на производ согласно оваа Одлука важат следните законски услови: 

  • Производот да биде неупотребуван
  • Да бидат сочувани: изгледот, употребните својства, пломбите и фабричките етикети на производот


Производи којшто имаат рок на траење или спаѓаат во групата на потрошен материјал не подлежат на враќање.


Дополнители не-повратливи производи:
- Gift cards 
- Дигитални Производи

При поднесување на барање за замена односно враќање на производ задолжително се приложува фискалната сметка или фактурата и целокупната друга пропратна документација која на потрошувачот му била издаденa заедно со производот.

 

Производи на Попуст
Можна е замена само на производи којшто се купени со регуларната цена, производи на промоција за жал не подлежат на рефундација.

 

Замени
Доколку треба да го замените производот, пратете email на contact@befit.mk или контактирајте не на инстаграм @befit.mk


Трошоците за враќање на производ се на товар на купувачот. Трошоците за испорака на производот не спаѓаат во паричен надоместок при враќање на производ.